În aceste momente dificile în care ne aflăm cu toții, avem nevoie de susținere reciprocă și de solidaritate, astfel încât să trecem împreună mai ușor peste efectele crizei generate de pandemie și de măsurile luate de autorități.

De 11 ani MegaGen susține medicii stomatologi din Romania promovând soluții de ultimă generație, know-how și dezvoltare profesională. Privim cu optimism mai departe, ne adaptăm noilor provocări și nu ne oprim. Continuăm să furnizăm resurse pentru a facilita accesul la educație în acest domeniu.

Vă invităm să vă alăturați programului nostru online GRATUIT și să rămâneți conectați cu profesioniștii din domeniul dentar din întreaga lume. Aflați mai multe despre ultimele noutăți și actualizările din industria dentară de la specialiștii noștri interni și internaționali!

Fiți la curent cu evenimentele viitoare organizate de MegaGen prin intermediul Online Education Program:

• Cazuri discutate în direct
• Cursuri online pentru diferite specializari
• R2Gate Digital Education
• Webinarii internaționale marca MINEC

Aflați mai multe despre program

MINEC este o rețea globală de medici stomatologi din întreaga lume care sunt motivați de pasiunea pentru acest domeniu și contribuie activ atât la îmbunătățirea modului în care se realizeaza practica stomatologică acum, cât și la evoluția acesteia în viitor.

Lumea stomatologiei este în continuă schimbare și avansează constant, în special prin aplicarea de noi tehnologii și includerea tehnicilor digitale în practica zilnică. Atât noile idei trebuie împărtășite pentru dezvoltare, cât și provocările și dificultățile întâmpinate trebuie, de asemenea, discutate pentru a găsi împreună cea mai bună soluție.

Cum vă mențineți la curent cu toate aceste informații?

Pentru ca ne dorim să venim în sprijinul medicilor stomatologi și pentru a vă stimula viața profesională, Megagen a dezvoltat un format virtual pentru susținerea cursurile – Online Education Program. Prin urmare, cu ajutorul comunității MINEC vom găzdui în următoarea perioadă o serie de webinarii, prelegeri online, discuții de caz, virtual study clubs, Q&A și prezentări disponibile online pentru profesioniștii în stomatologie.

Aceste cursuri virtuale sunt similare cu evenimentele organizate de Megagen și se vor realiza astfel: un specialist oferă o experiență educativă antrenantă prin video, prezentări, discuții și interacțiuni directe cu audiența. Participanții vor avea acces la cursurile desfășurate online prin aplicația ZOOM, au posibilitatea de a nota și a pune întrebări în timp real pentru a se asigura că încorporează cunoștințele din cadrul cursurilor.

Programul de educație online este GRATUIT!

Alegeți să rămâneți conectați cu specialiștii în domeniu și accesați cursurile special create în platforma Online Education Program powered by MINEC.

Calendar evenimente