Acasa/Basics and Beyond in Implantology

Basics and Beyond in Implantology

Lector: Dr. Cristian Dinu
900 Lei
Se va organiza când vom cumula un număr minim de 15 cereri de înscriere.
Formular de înscriere
19 februarie 2022
Clinica Dr. Dunca, Baia-Mare

Abstract

Datorită progreselor în tehnologie, îmbunătățirii designului, conexiunii și tratamentului aplicat pe suprafața implantului, este posibil să obținem stabilitate primară și să rezolvăm cazuri clinice care probabil acum zece ani păreau complicate.

Pentru a oferi cel mai bun tratament, etapa de diagnostic și planificare nu trebuie să lase loc pentru erori. De asemenea, etapa de execuție trebuie să ia în considerare toate principiile microchirurgicale și abordarea tehnicilor minim invazive.

Scopul acestui curs este de a prezenta sistemele de implant dentar, de a împărtăși cele mai recente informații despre biologia țesuturilor și vindecarea post intervenție, de a detalia etapele necesare pentru diagnosticare, planificare și obținerea celui mai bun rezultat prin intermediul implanturilor.

Program

09:00 – 09:30 – Welcome coffee
09:30 – 11:00 – Parte teoretică
11:00 – 11:15 – Coffee break
11:15 – 13:00 – Parte teoretică
13:00 – 14:00 – Pauză de prânz
14:00 – 15:30 – Live Surgery
15:30 – 17:00 – Parte practică
17:00 – 17:30 – Sesiune de întrebări

Dr. Cristian Dinu, DMD, MD, MSc, PhD

  • Medic primar chirurgie orală și maxilofacială, supraspecializare în microchirurgie reconstructivă (2006, Beijing, China) cu peste 18 ani de experiență în implantologia orală. conferențiar universitar, doctor în științe medicale și decan al Facultății de Medicina Dentară în cadrul Unversității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca. Co-Fondator al clinicii Med Artis Dent din Cluj-Napoca.
  • Cadru didactic asociat la DTMD University Luxembourg.
  • Lector asociat în “The Face Team Dental Implant Course” Londra, Marea Britanie.
  • Membru în numeroase organisme internaționale de profil: International Congress of Oral Implantologists, International Team of Implantology, European Association of Cranio-Maxillofacial Surgery, International Association for Oral and Maxillofacial Surgery, AOCMF, etc.
  • Absolvent a numeroase cursuri de supraspecializare în domeniul implantologiei orale și parodontologiei cu practicieni reputați la nivel internațional: Mărcuș Hurzeller, Otto Zuhr, Eric Van Dooren, Istvan Urban, Giovanni Zuchelli, Thomas Han, Howard Gluckman, Sasha Jovanovic, Maurice Salama, David Garber, Nicholas Ellian, Samuel Lee, etc.

Formular de înscriere

X