Concurs Megagen #BlueFamily

Încrie-te și câștigă premiul mare – Scanner intraoral Carestream, dar și unul din premiile lunare.

Ce trebuie să faci pentru premiile mari?
1. Înscrie-te completând acest formular.
2. Realizează 5 postări pe contul tău de Fcebook sau Instagram timp de 5 luni cu hashtag-urile: #megagenromania #bluefamily, #blueimplant.
3. Achiziționează 90 de implanturi în următoarele 5 luni (AnyRidge, AnyOne sau Mini)
4. Pastreaza cele 270 de piese de construcție din ampula implanturilor achiztionate si realizează o machetă folosind aceste piese, fotografiaz-o și arat-o întregii comunități prin intermediul Facebook sau Instagram. Nu uita sa adaugi cele 3 hashtag-uri in postare!
Extragerea se va face în cadrul Congresului Bone&Tissue Day din 16 noiembrie 2019.

Ce trebuie să faci pentru premiile lunare?

1. Înscrie-te completând acest formular .
2. Realizează 5 postări pe contul tău de Fcebook sau Instagram timp de 5 luni cu hashtagurile #megagenromania #bluefamily, #blueimplant.
3. Achiziționează 90 de implanturi în următoarele 5 luni (AnyRidge, AnyOne sau Mini)
4. Extragerea se va face prin intermediul random.org în a 5-a zi lucrătoare a lunii următoare.

Completează și trimite formularul
de inscriere pentru a intra in Concursul #BlueFamily

Va informam ca numele operatorului ce colecteaza aceste date este S.C. MEGAGEN DENTAL IMPLANT S.R.L. Datele colectate vor fi folosite numai in scopuri comerciale si publicitare. Datele dvs vor fi transmise catre alte servicii de curierat sau alte companii reprezentate de noi. Datele dvs personale pot fi pastrate 5 ani. Totusi, in virtutea drepturilor dvs legale, puteti oricand sa solicitati stergerea, rectificarea, accesul, portarea, restrictionarea sau dreptul la opozitie prin simpla completare a unei cereri aflate la sediul societatii noastre. Pentru reclamatii protectia datelor contactatati DPO: Dl Adrian Magda la adresa de mail: adrian.magda@gdprservicii.ro *

* Campuri obligatorii

qe